Komfortventilation

Nymand Montage sørger for et bedre indeklima

 

 

Har du oplevet at koncentrationsevnen falder i løbet af dagen? Måske tager du ofte fra kontoret med hovedpine? Dette skyldes et forhøjet Co2 indhold i luften som gør luften tung. Ofte løses dette problem med naturlig udluftning der kan give træk, svingende temperaturer og gener fra omgivelserne udenfor.

 

Ved installation af komfortventilation sikres et optimalt indeklima, hvor luften bliver udskiftet automatisk og giver en ren luft. Dette er med til at holde en konstant og behagelig temperatur, og sikrer en større koncentrationsevne på arbejdspladsen.

 

Et ventilationssystem filtrerer luften for urenheder og sørger for, modsat naturlig udluftning, at fjerne luftpartikler såsom støv og pollen. Dette er med til at nedsætte stress og antallet af sygedage, samt forbedre stemningen og motivationen.

 

Komfortventilation kan med fordel installeres på kontorer og lignende arbejdsmiljøer, samt i butikker og supermarkeder hvor ren luft er med til at forbedre kundernes oplevelse.

REFERENCER

Et godt indeklima på skolerne

 

Ifølge Arbejdstilsynet er komfortventilation et lovkrav ved nybyggeri af skoler og institutioner i Danmark.

 

Formålet med dette er at tilføre lokalerne tilstrækkelig med frisk luft uden generende træk, samt fjerne luftforureninger fra mennesker og overflader. Et behageligt indeklima med frisk luft er med til at give eleverne en større koncentrations- og indlæringsevne i hverdagen.

 

Undervisningslokalerne er elever og lærers arbejdspladser – ren luft sikrer deres muligheder for optimale arbejdsevner.

 

Hos Nymand Montage opbygger vi ventilationssystemer der overholder gældende lovkrav, og giver ventilation uden gener.