PROCES VENTILATION

Nymand Montage sørger for en sikker arbejdsplads

 

 

Procesventilation bruges i industrien som udsugning direkte ved en proces- eller forureningskilde. Der er i industrien skrappe krav til ventilation og udluftning, for at sikrer medarbejdernes sikkerhed og trivsel – både fysisk og psykisk.

 

Ofte bruges procesventilation i forbindelse med komfortventilation, for at sikre et sundt indeklima i hele virksomheden.

 

I arbejdsprocesser hvor der udvikles luftforurening, sundhedsskadelige eller eksplosive luftarter, kræver Arbejdstilsynet etablering af procesventilation. Dette kræves uanset omfang og hyppighed. Læs mere her.

 

Hos Nymand Montage er vi specialister i ventilation til industri og produktion, og rådgiver gerne i henhold til lovgivningen.

REFERENCER

Ventilation i industri og produktion

 

Med en procesventilation i produktionen beskyttes medarbejderne fra de gener der kan forekomme i forskellige arbejdssituationer, og sørger for at lede støv, varme, damp og fugt væk. Dette er med til at mindske sygefraværet, samt effektivisere produktionen.

 

Korrekt og miljøvenlig ventilation i industrien forlænger levetiden på produkter og maskiner, og nedsætter disses energiforbrug. Dette ikke kun skåner miljøet, det gavner også driftsøkonomien.

 

Vi hos Nymand Montage tager det som en selvfølge at bygge praktiske ventilations- og udsugningsløsninger som overholder gældende lovkrav, og samtidig ikke er til gene for medarbejderne og deres arbejde.